Home » Evenement » VTO: Intervisie voor en met sociaal ondernemers (Procura) »

VTO: Intervisie voor en met sociaal ondernemers (Procura)

De social profit leerde de voorbije decennia overheidsafhankelijk te werken. Deze ‘brainwash’ botst vandaag op haar grenzen. Ondernemen is opnieuw aan de ondernemers. Een overheid wil en kan nog wel faciliteren, maar is niet meer allesbepalend in het doen en laten van ons ondernemen, ook in de social profit.

Tegelijk is dat ondernemen ook veranderd en kreeg het andere standaarden en verwachtingen. Het piramidale organisatiemodel (sinds Fodr en Taylor) heeft haar langste tijd gekend. Handen en hoofd komen terug bij elkaar in elke functie-uitoefening. Denken en doen wordt ‘doenken’.

In onze drang naar een onderscheidend vermogen (elke organisatie zijn missie) botsen we op de gemeenschappelijkheid van al die missies. De organisatie, net als een individuele medewerker, kan het niet meer aan op haar eentje. Vandaag gaat het allang niet meer over fusies, maar over intense samenwerkingsvormen, ketenmanagement, ecosystemen. De gebruiker, de klant, wil een totale dienstverlening die naadloos naar een positief resultaat (en -beleving) reikt.

Meer info en inschrijven.

Datum: 
dinsdag, 26 september, 2017 - 09:30
Adres: 
HIVA
Parkstraat 47
3000 Leuven
België