Home » De werkplekarchitecten voor...

De werkplekarchitecten voor werkgevers

Werkgevers, werkenden en werkzoekenden

Het Werkplekarchitecten-aanbod richt zich in essentie tot drie doelgroepen: werkgevers, werkenden en werkzoekenden. We praten over 'doelgroepen' omdat we ze vaak bereiken via verschillende kanalen.

Maar 'werkgevers' enerzijds en 'werkenden'/'werkzoekenden' anderzijds zijn elk een kant van dezelfde medaille die ondersteuning heet.

We kunnen werkenden en werkzoekenden immers geen ondersteuning bieden, in welke vorm dan ook, zonder hun (potentiële) werkgever in het achterhoofd. Een gepaste dienstverlening aan werkgevers is dan weer onmogelijk zonder een goed beeld van de (potentiële) medewerker.

Klik hieronder op aanbod om de zes actiedomeinen van het Werkplekarchitectenaanbod te openen.

Het verschil

Werkgevers die met een Werkplekarchitect in zee gaan, kunnen rekenen op enkele extra’s.

  • Lokaal en op maat: Een blik op de overzichtskaart leert dat de Werkplekarchitecten in zo'n 230 plaatsen doorheen Vlaanderen en Brussel actief zijn. Zij werken dus lokaal en op maat. Elke werkgever vindt altijd een Werkplekarchitect kortbij, met de gewenste ondersteuning en met kennis van de lokale (arbeidsmarkt)omstandigheden. De zoekfilter op de overzichtskaart steekt daarbij meer dan een handje toe.

 

  • Kwaliteit en ervaring: Werkplekarchitecten leveren kwaliteit met 25 jaar ervaring als fundament. De instrumenten die zij inzetten op de actiedomeinen, zijn door en door getest en succesvol bevonden. De permanente vorming die georganiseerd wordt door Sterpunt Inclusief Ondernemen zorgt ervoor dat Werkplekarchitecten en instrumenten kwaliteitsvol up-to-date blijven.

 

  • Financieel interessante oplossingen: Werkgevers mogen financieel interessante oplossingen verwachten gekoppeld aan een sterk engagement. De Werkplekarchitecten kennen de diverse steunmaatregelen van de overheid als geen ander. Die knowhow zorgt voor de beste combinatie resultaat/kost.

Downloads