Bijzondere ondersteuningsnoden

De coaching van werkzoekenden of werkenden met een arbeidsbeperking is verzekerd. Als gespecialiseerde partners van VDAB helpen een aantal Werkplekarchitecten om een job te vinden die past. Heb je al werk, maar zit je met vragen omwille van je arbeidsbeperking, dan kan je bij deze GOB's (Gespecialiseerde Opleiding, Begeleiding en Bemiddeling) terecht. Onze jobcoaches houden rekening met de mogelijkheden en talenten en begeleiden naar een job op maat.

Ook als werkgever laten we je niet alleen staan. Je verdient ondersteuning om medewerkers met een arbeidsbeperking beter te laten functioneren in je onderneming.

Personen met diagnose kanker of werkgevers die vragen hebben rond kanker en werk kunnen terecht bij Rentree. Via een centraal contactpunt (beheerd door Sterpunt Inclusief Ondernemen) kom je terecht bij een werkplekarchitect in je buurt die een speciale opleiding volgde rond kanker en werk. Meer info vind je op www.rentree.eu. Of neem direct contact op via rentree@dewerkplekarchitecten.be   telefoon: 0487 90 74 80 

Downloads